Over ons

Super leuk dat je deze website bezoekt!

Ik ben Anneke, 33 jaar, moeder van 2 kinderen. Nadat ik mijn CIOS diploma heb
behaald ben ik ruim 8 jaar als Sportwijkwerker aan de slag gegaan. Daarna heb ik in de kinderopvang gewerkt en ondertussen werk ik in de zorg met jongeren. Wat mij elke keer weer opvalt, is dat kinderen steeds minder bewegen en steeds meer binnen spelen.

Toen ik zelf moeder werd, ging ik op zoek naar speelgoed waardoor kinderen gestimuleerd worden om actief te spelen en hun fantasie te gebruiken. 
Er ging een wereld voor mij open! Wat is er ontzettend veel leuk, uitdagend en duurzaam speelgoed te vinden als je goed zoekt!! Toen ontstond het plan om zelf een webshop te starten. In juli 2016 startte we met Speeltastisch.

Bij Speeltastisch vind je prachtige prentenboeken, gezellige spellen, uitdagende  puzzels, tof buitenspeelgoed, verrassend open end speelgoed, leuke knutselspullen en geweldig mooi houten speelgoed! Daarbij letten we er goed op dat de gebruikte materialen van duurzame afkomst zijn en geen gevaarlijke  stoffen bevatten! Kortom heel vele speelgoed voor een fantastische speelbeleving.

Omdat er naast verantwoord speelgoed ook echt nog een grote winst te behalen is qua plasticgebruik in bijvoorbeeld de badkamer en op andere plekken in en om huis startte we in juli 2020 met Ecotastisch.

Bij Ecotastisch vind je duurzame en natuurlijke verzorgingsproducten voor jezelf, je kind en je partner. Heerlijk ruikende shampoobars, bodybars, en shavingbars, maar ook deodarant, wasbare wattenschijfjes, scheermessen en bamboe tandenborstels. De meeste producten uit ons assortiment worden gewoon in Nederland geproduceerd want waarom zou je alles van ver weg halen? Kortom heel veel producten om te verzorgen met hart voor het milieu!

Wij pakken bestellingen met heel veel liefde en zorg voor jullie in! We  hergebruiken zoveel mogelijk verpakkingsmaterialen, hierdoor kan een doos er soms iets minder mooi uitzien, maar de inhoud is prachtig. Op deze manier proberen we zo duurzaam mogelijk te werken en alles zo goed mogelijk te recyclen.

Zoek je iets speciaals en kun je het niet op onze website vinden, laat het mij dan weten. Ik denk graag mee en ga met plezier op zoek naar speelgoed of verzorgingsproducten wat helemaal aan jullie verwachtingen voldoet!


Fantastisch veel shopplezier gewenst!
Groetjes Anneke